BioPLEXR: Μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία στο Ιατρείο της Αλίνας Κουπίδου

BioPLEXR: Μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία στο Ιατρείο της Αλίνας Κουπίδου

-40% Προσφορά στο Ιατρείο μας για λίγες μέρες ακόμα!! Καλέστε μας στο 23311 25000 για να κλείστε ένα ραντεβού Δωρεάν ενημέρωσης!

Η πρωτοποριακή μέθοδος τώρα και στη Βέροια: BioPLEXR!
Ιδανική θεραπεία αναζωογόνησης της επιδερμίδας σας.
Καταπληκτικό δώρο στον εαυτό σας για τα Χριστούγεννα, αλλά και για γάμους, για βαφτίσεις και όποια άλλη «ειδική» περίσταση απαιτεί άμεση λάμψη, ενυδάτωση και σύσφιξη! Επαναφέρει την ελαστικότητα στην επιδερμίδα, απολύτως ανώδυνα. Βαθιά ενυδάτωση και σφριγηλότητα άμεσα ορατές.

Τι είναι το BioPLEXR;

Το BioPLEXR είναι η απόλυτη θεραπεία

Θεραπείες αναζωογόνησης της επιδερμίδας υπάρχουν πολλές. Το BioPLEXR, όμως, είναι μία και μοναδική. Διότι αναζωογονεί την επιδερμίδα και επαναφέρει την ελαστικότητα και τη λάμψη της με τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας PLEXR. Που σημαίνει απολύτως ανώδυνη και ταυτόχρονα βαθιά διαδερμική διείσδυση υαλουρονικού οξέoς βιταμινών και αμινοξέων, χωρίς βελόνες, με θεαματικό και άμεσο αποτέλεσμα. Αυτό που λέγεται Instant Beauty!

Πως γίνεται;

Με το PLEXR πραγματοποιείται ένα απαλό plasma peeling για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα. Έτσι προετοιμάζεται το δέρμα για την ενστάλλαξη του υαλουρονικού , των βιταμινών και των αμινοξέων που ακολουθεί στη συνέχεια οπότε και επιτυγχάνεται βαθιά ενυδάτωση και αποκατάσταση της σφριγηλότητας που είναι άμεσα ορατές!

Φυσικά, η μέθοδος συνιστάται σε όλες τις περιόδους του χρόνου. Διότι είναι μία γρήγορη, ανώδυνη και άμεσα αποτελεσματική θεραπεία για μία εντυπωσιακή -Instant Beauty- εμφάνιση!

Μεσοθεραπεία BioPlexr